Krema za obraz-nujnost ali nevarnost?

Za najboljše rezultate je potrebna redna rutina in potrpežljivost. Potrebno bo kar nekaj eksperimentiranja, da ugotovite, katera kombinacija izdelkov za nego kože vam najbolj ustreza.

Naravna krema za obraz pa bo zagotovo prava izbira za nego vaše kože, da se boste počutili urejeno, mladostno in nasploh »kul«.

Z vsakodnevno rutinsko nego kože lahko ohranite splošno zdravje, ne glede na to, kakšen je vaš tip kože.

Po čiščenju je vaša koža pripravljena, da vpije aktivne sestavine naravne kreme za obraz. Vaša izbira naj bo naravna krema za obraz, ki bo vašo kožo nahranila in navlažila.

 Krema za obraz je po navadi plod večmesečnega truda in raziskovanja, ter zagotavlja varno in učinkovito uporabo, kot jo lahko zagotavlja le sodelovanje tistih, ki vedo, kaj pomeni dobra nega, in naravne sestavine. Naravna krema za obraz  je skupek nežnih sestavin, ki so bile izbrane skrbno in natančno, da bi dobro vlaženje in kar se da odlično nego nudile vsem tipom kože. To pomeni, da krema za obraz ne maši por, njena lahka tekstura pa se hitro vpije, ne pušča mastnega filtra na koži in zagotavlja popolno ravnovesje kože.

Gre za delovanje sestavin, kot je  hidrolat vrtnice, ki mu pripisujejo vlažilne in celo anti-aging učinke. Da bi bil varen tudi za najbolj občutljive, so izbrali hipo-alergeni hidrolat vrtnice. Eleganca hidrolata vrtnice poskrbi za podobne učinke, kot bi jih imelo vrtnično eterično olje, a na veliko bolj nežen način. Za hidrolat vrtnice je značilno, da je uporaben pri vseh tipih kože, še posebej pa ga priporočajo za nego zrele kože. Lepota vrtnice odrazi tudi na lepoti kože, saj se na njej zrcali mehkoba svilenih vrtničnih cvetov.

Naravna krema za obraz vsebuje tudi nežno jojobino olje, ki nudi popolno nego in ravnovesje vsem tipom kože. Ker je jojobino olje pravzaprav izredno tekoč vosek, je zelo obstojno in nudi dolgotrajno obstojnost na koži. V kozmetiki je pogosto sestavni del sredstev proti aknam, krem proti gubicam in sredstev proti kožnim nevšečnostim. Jojobino olje kremi daje prijetno teksturo, ki je bo vesela vsaka koža.

Krema za obraz pa se ne more izogniti nežnim izvlečkom arnike, kamilice in aloe vere ter popolnim vlažilcem, ki so v koži že naravno prisotni. Taka vlažilca sta glicerin in hialuronska kislina, ki sta zaradi svoje učinkovitosti postala prava zvezdnika kozmetične industrije. Kozmetične hiše jima pripisujejo lastnosti, ki naj bi koži dajale mladosten videz. Dobro navlažena koža vsekakor izgleda bolj mladostno, čvrsto in polno, kar se odraža tudi na počutju in samozavesti.

Da pa bi bila krema za obraz res popolna, so na željo mnogih vanjo dodali sestavino, ki je že naravno prisotna v koži. To so ceramidi. Če si predstavljate celice kože kot zidake, so ceramidi malta med njimi, ki poskrbi, da se celice držijo skupaj in mednje ne more uiti voda ali pa udreti umazanija. Ceramidi so, že sami po sebi, pomemben del kože in dodani kremi bodo poskrbeli za še več razvajanja in lepoto.

Krema za obraz – Ne pozabite pa na zaščito pred negativnimi vpliva sonca. Nekatere dnevne kreme že vsebujejo zaščitni faktor. Vendar v številnih okoliščinah koža zahteva višji zaščitni faktor, ki ga nanesite skupaj z običajno dnevno kremo ali namesto nje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*