Hidria osvaja po tujini

Hidria je v središču britanske prestolnice s svojimi rešitvami s področja klimatizacije, hlajenja, prezračevanja in regulacije zraka opremila elitni poslovni objekt Buckingham Palace Road 123+151. Pri celoviti prenovi steklene palače, ki se nahaja v neposredni bližini Buckinghamske palače in znamenite železniške postaje Victoria’s Station, je Hidria s svojimi naprednimi rešitvami poskrbela za prenovo prezračevalnega in hladilnega sistema. Gre za enega izmed pomembnejših Hidriinih projektov v tujini v zadnjem času, ki zagotovo predstavlja velik in pomemben korak na trg elitnih objektov.

V objektu so vgradili osem hladilnih naprav z izjemno skupno hladilno močjo 5 MW. Štiri hladilne naprave z rekuperacijo izkoriščajo odpadno kondenzacijsko toploto za potrebe ogrevanja sanitarne vode, štiri izmed njih pa imajo sistem prostega hlajenja.

Pri prostem hlajenju gre za Hidriino rešitev, ki funkcijo prostega hlajenja začne izkoriščati že pri samo 2°C nižji temperaturi okolice kot je temperatura povratne vode iz objekta. Napredna kombinacija prostega in kompresorskega hlajenja tako omogoča tudi do 40 odstotkov večjo energetsko učinkovitost Hidriinih hladilnih naprav.

Hidria je elitni londonski objekt poleg tega opremila še s 50 klimatskimi napravami, ki so izdelane v energijskem A razredu in prav tako zagotavljajo izjemno varčno in učinkovito upravljanje z energijo.

Tudi lanski december je bil v tujini za Hidrio zelo uspešen. 16. decembra je idrijska družba uspešno zaključila prevzem nemške družbe Dr. Karl Bausch GmbH, enega vodilnih evropskih razvojnih dobaviteljev visoko tehnoloških rešitev za avtomobilsko industrijo ter preferenčnega dobavitelja korporacije Bosch.

vir: Hidria.si

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*